TELEFONAS PASITEIRAUTI

„Baltic Banks Tennis Cup“ sutraukė rekordinį dalyvių skaičių

2013 / 11 / 20

Pavasarį kilusi idėja surengti Baltijos šalių bankininkų turnyrą jau po pusmečio buvo realizuota - lapkričio 16-17 dienomis Vilniaus SEB arenoje vyko jau penktasis bankininkų teniso turnyras, iš „Bankų teniso raketės" išaugęs į „Baltic Banks Tennis Cup".

Iš viso net 64 žaidėjai iš 10 bankų ir Baltijos šalyse veikiančių finansinių institucijų jau nuo pirmųjų turnyro minučių demonstravo puikius žaidimo įgūdžius ir įrodė, kad ne tik išmano finansus, bet ir puikiai valdo teniso raketę. Vyrai kovėsi trijuose pogrupiuose: pirmajame nugalėjo Gintaras Petrauskas iš DNB banko, o kituose dviejuose pergales išplėšė svečiai iš Latvijos - Maris Silitis ir Stanislavs Rabinovičs. Moterų grupėse pasižymėjo „Danske Bank" atstovė Daiva Uosytė ir Audronė Narkauskienė iš SEB banko.

Bene didžiausia turnyro intriga - vyrų dvejetų varžybos. Šįkart finale susitiko Latvijoje veikiančio SEB banko ir trejus metus iš eilės nenugalimi SEB Lietuvos atstovai - prezidentas ir valdybos pirmininkas Raimondas Kvedaras bei Kredito komiteto narys Eigintas Vedrickas. Po itin atkaklios kovos pergale džiaugėsi lietuviai.

Bendroje įskaitoje jungtinė „Danske Bank" komanda surinko 48 taškus ir iškovojo pirmąją vietą. Antri liko SEB banko atstovai iš Latvijos, surinkę 41 tašką. Nuo jų tik trimis taškais atsiliko kolegos iš Lietuvoje veikiančio SEB banko.

„Džiugu, kad „Bankų teniso raketė" išaugo iki Baltijos šalių turnyro. Mūsų komanda ir ankstesniuose turnyruose užimdavo prizines vietas, o šiemet pagaliau esame pirmieji, aplenkę tikrai stiprias komandas. Negailėjome jėgų, žaidėme su didžiuliu entuziazmu, ir mūsų pastangos pasiteisino", - džiaugiasi „Danske Bank" generalinis direktorius Gintautas Galvanauskas.

Tradiciškai pagrindinė bankininkų teniso turnyro rėmėja - jau daugiau nei 20 metų bankinių technologijų rinkoje gyvuojanti UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos" (BS/2). Anot bendrovės direktoriaus pavaduotojo Tomo Augucevičiaus, tokie renginiai - puiki galimybė kartu su klientais neformaliai praleisti laisvalaikį.

„Mums be galo malonu organizuoti ir remti renginius, kuriuose dalyvauja mūsų klientai. Ypač džiugu, kad šį kartą turnyras išsiplėtė, ir prie mūsų prisidėjo kolegos iš Baltijos šalių bankų. Tikimės, kad turnyras ir toliau augs bei sutrauks dar daugiau tenisui neabejingų bankų darbuotojų iš kaimyninių šalių", - teigia T. Augucevičius.

Apdovanojimų ceremonijoje rėmėjai ir organizatoriai prizais apdovanojo geriausiai pasirodžiusius žaidėjus, renginio dalyviai ir svečiai smagiai praleido laiką ir atsisveikino iki kito „Baltic Banks Tennis Cup" turnyro, kurį planuojama surengti Rygoje.

„Baltic Banks Tennis Cup 2013" turnyrinė lentelė:

1 vieta: „Danske Bank", 48 taškai;

2 vieta: SEB bankas Latvija, 41 taškas;

3 vieta: SEB bankas Lietuva, 38 taškai;

4 vieta: DNB bankas Lietuva, 30 taškų;

5 vieta: „Swedbank" Latvija, 10 taškų;

6 vieta: „Western Union", 9 taškai;

7-8 vietos: „Orion Securities", 5 taškai;

7-8 vietos: bankas „Finasta", 5 taškai;

9 vieta: DNB bankas Latvija, 4 taškai;

10 vieta: „Nordea Bank" Lietuva, 1 taškas.

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS