TELEFONAS PASITEIRAUTI

„ASHBURN International“ Lietuvoje pradėjo platinti „PaySafeCard“ čekius

2014 / 01 / 06

Įmonių grupei „Penki kontinentai" priklausanti bendrovė „ASHBURN International" Lietuvos rinkai pasiūlė išankstinio mokėjimo „Paysafecard" čekius, kuriais galima atsiskaityti už internete įsigyjamas prekes ir paslaugas. „Paysafecard" čekius šiuo metu galima įsigyti visuose „Perlo" terminaluose įvairiuose Lietuvos miestuose.

Anot „ASHBURN International" Verslo vystymo departamento direktoriaus Dominyko Mertino, „Paysafecard" siūloma atsiskaitymo sistema leidžia saugiai įsigyti prekes ir paslaugas internete nepateikiant jokių asmeninių duomenų.

„Įsigijęs čekį su 16 skaitmenų kodu, pirkėjas interneto parduotuvėje įveda gautą kodą ir nusiperka norimą prekę. Perkant su „Paysafecard" kodais, nereikalinga jokia registracija, nereikia įvesti jokių asmeninių duomenų, be to, nereikalaujama jokių papildomų mokesčių. Visa tai užtikrina ne tik pirkėjo anonimiškumą, bet ir visapusišką jo duomenų apsaugą", - sako D. Mertinas.

Specialisto teigimu, „Paysafecard" itin patrauklus jaunam žmogui, kuris dar neturi banko sąskaitos ar mokėjimo kortelės. Tą rodo ir pasaulinė praktika - populiariausi „Paysafecard" kodai žaidimų rinkoje, socialiniuose tinkluose, pažinčių portaluose, įsigyjant filmus ar muzikos įrašus.

Šiuo metu Lietuvoje galima įsigyti 20, 50, 100 ir 300 litų nominalų čekius. Didesniems pirkiniams suteikiama galimybė vieno pirkimo metu sujungti tris čekius. Be to, siūloma nemokama pirkimų istorijos ir balanso peržiūra.

APIE „PAYSAFECARD"

„Paysafecard" - tai didžiausia ir populiariausia Europoje išankstinių internetinių mokėjimų bendrovė, kurios platinamais kodais už prekes ir paslaugas galima atsiskaityti daugiau nei 4 tūkst. internetinių parduotuvių visame pasaulyje, o įsigyti čekių 400 tūkst. pardavimo vietų 37 pasaulio šalyse. „Paysafecard" itin daug dėmesio skiria paslaugos saugumui ir kruopščiai atrenka parduotuves, su kuriomis bendradarbiauja. 2012 metais su „Paysafecard" buvo atlikta 55 mln. pardavimo transakcijų.

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS