TELEFONAS PASITEIRAUTI

Bendrovė „ASHBURN International“ pradėjo bendradarbiauti su „Lietuvos draudimu“

2013 / 12 / 16  

Bendrovė „ASHBURN International" pasirašė sutartį su didžiausia Lietuvos ne gyvybės draudimo kompanija AB „Lietuvos draudimas" dėl naujų elektroninių kortelių skaitytuvų, sujungtų su brūkšninių kodų skaitytuvais, diegimo. Draudimo bendrovės klientų aptarnavimo padaliniuose buvo įrengta 115 mokėjimo terminalų.

Pasak „ASHBURN International" Verslo vystymo departamento direktoriaus Dominyko Mertino, įdiegtas sprendimas draudikui padeda operatyviau ir patogiau aptarnauti klientus. „Mūsų realizuotas sprendimas leidžia iš brūkšninio kodo nustatyti draudimo poliso numerį, mokėtiną sumą ir tokiu būdu klientų aptarnavimo vadybininkui greičiau aptarnauti klientą. Be to, elektroninis skaitytuvas padeda išvengti ir su žmogiškuoju faktoriumi susijusių klaidų - sistema pati pagal nustatytus kriterijus įveda mokėtiną sumą", - komentuoja D. Mertinas.

Minėtas techninis sprendimas yra universalus ir gali būti diegiamas bet kurioje įmonėje, norinčioje patogiai ir operatyviai priimti įmokas už prekes ar paslaugas bei automatiškai juos sisteminti. Panašius sprendimus „ASHBURN International" yra įdiegusi ir draudimo bendrovėse „PZU Lietuva" bei „Gjensidige Baltic".

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS