TELEFONAS PASITEIRAUTI

Inovatyvūs lietuviški sprendimai tarptautinėje parodoje „Wincor World 2014“

2014 / 01 / 21

Šiandien Vokietijoje, Rheda-Wiedenbrueck mieste, prasideda tarptautinė bankų ir mažmeninės prekybos sektoriams skirta paroda „Wincor World 2014", kurią rengia bankinės įrangos gamybos lyderė kompanija „Wincor Nixdorf". Lietuvai renginyje atstovaus įmonių grupės „Penki kontinentai" bendrovės: „Penkių kontinentų bankinės technologijos" (BS/2) ir „ASHBURN International".

Parodos „Wincor World 2014" lankytojai, užsukę į Lietuvos įmonės stendą, turės galimybę susipažinti su BS/2 sukurtais IT sprendimais: „.iQ" šeimos produktais ir „Mobile.iQ" platforma, skirta darbui su mobiliaisiais įrenginiais. Prasidėjus parodai, bus galima stebėti tiesioginę transliaciją iš BS/2 stendo.

Kaip sako BS/2 Pardavimo departamento direktorius Paulius Bučelis, „Wincor World" paroda - tai galimybė susipažinti su bankininkystės ir mažmeninės prekybos sektorių IT naujovėmis bei pristatyti savo produktus rinkai. „Parodos lankytojams pristatysime „.iQ" šeimos produktus. Tarp jų - naujausia savitarnos įrenginių apsaugos sprendimo „ATMeye.iQ" versija 1.1.4 bei atnaujintas bankinės ir mažmeninės prekybos įrangos priežiūros sprendimas „Service Desk.iQ". Be to, pasiūlysime šiandienius rinkos poreikius atitinkantį mobiliųjų sprendimų rinkinį „Mobile.iQ", kuris užtikrina dar operatyvesnį ir sklandesnį techninės įrangos darbą", - sako P. Bučelis. 

„ASHBURN International" parodos lankytojams pristatys centralizuotą mokėjimo terminalų valdymo sistemą „TransLink.iQ Manager" bei mokėjimo ir lojalumo valdymo platformą „PayLo".

Tryliktus metus iš eilės Lietuvai parodoje atstovaujanti bendrovė BS/2 - auksinė „Wincor Nixdorf" partnerė. Jau beveik 20 metų besitęsiantis sėkmingas šių kompanijų bendradarbiavimas įvertintas ne vienu apdovanojimu. 2013 metų pabaigoje Vokietijoje vykusiame „Wincor Nixdorf" partnerių suvažiavime geriausiu sprendimu (angl. Best Banking Solution 2012/2013) įvardytas BS/2 produktas „Payments.iQ", o geriausios paslaugos kategorijoje (angl. Best Banking Service 2012/2013) įvertinta sėkminga antrinės BS/2 bendrovės „BS/2 Latvija" veikla.

Š. m. sausio 21-23 dienomis Vokietijoje, Rheda-Wiedenbrueck mieste, vyksta tarptautinė paroda konferencija „Wincor World 2014". Ją organizuoja pasaulinė bankinės įrangos gamybos lyderė kompanija „Wincor Nixdorf".

Tarptautinę parodą „Wincor World" nuo 2001 metų organizuoja Vokietijos įmonė „Wincor Nixdorf". Renginio organizatorė, sėkmingai savo veiklą plėtojanti daugiau nei 130-yje pasaulio šalių, turinti 49 antrines įmones ir daugiau nei 9 000 darbuotojų, į šių metų parodą sukvietė IT ekspertus ir partnerius iš viso pasaulio.

Parodoje „Wincor World 2014" IT srities specialistai galės susipažinti su daugiau nei 500 bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams skirtų naujovių. Renginio metu taip pat vyks simpoziumas, kuriame pranešimus skaitys daugiau nei 50 IT ekspertų iš viso pasaulio, vyks seminarai ir apvalieji stalai, kuriuose bus galima daugiau sužinoti apie verslo modelių pertvarkos strategijas ir IT technologijų ateities plėtros koncepcijas.

2012 metais renginys sulaukė 7 tūkst. lankytojų iš daugiau nei 90 pasaulio šalių. Šiųmetė paroda tęsis iki sausio 23 dienos.

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS