TELEFONAS PASITEIRAUTI

„Microsoft“ patvirtino bendrovės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą

2014 / 02 / 10

Pasaulinė programinės įrangos kūrimo lyderė kompanija „Microsoft" įvertino IT kompanijos „Penki kontinentai" kompetenciją ir devintus metus iš eilės suteikė jai auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner).

Pasak „Penkių kontinentų" Sistemų administravimo departamento vadovo Tomo Okmano, auksinė partnerystė - tai tvirta garantija, kad Lietuvos įmonę pasirinkę klientai gauna efektyvius informacinių technologijų produktus ir paslaugas, kurie leidžia jiems optimizuoti savo veiklą.

„Šis statusas atspindi mūsų produktų ir paslaugų, paremtų „Microsoft" sprendimais, kokybę bei inovatyvumą ir mūsų specialistų kompetenciją. „Microsoft" produktai užtikrina patogų ir efektyvų IT sistemų naudojimą, yra lengvai integruojami, taupo sąnaudas. Tai garantuoja mūsų ir mūsų klientų sėkmę. Be to, „Microsoft" sertifikuotų „Penkių kontinentų" specialistų kvalifikacija ir nuolat gilinamos technologinės žinios užtikrina geriausiai klientų poreikius atitinkančių sprendimų diegimą", - sako T. Okmanas.

Kaip auksinė partnerė, kompanija „Penki kontinentai" maksimaliais balais buvo įvertinta keturiose kategorijose:

  • Gold OEM (patvirtina lyderystę projektavimo, gamybos, techninės įrangos sprendimų tiekimo srityse),
  • Gold Devices and Deployment (leidžia užtikrinti patikimas ir kokybiškas „Windows", „Microsoft Office", „Windows Internet Explorer" ir „Microsoft Desktop Optimization Pack" diegimo, platinimo ir palaikymo operacijas),
  • Gold Application Development (įrodo patirtį kuriant inovatyvias programas naudojant „Microsoft" technologijas),
  • Gold Management and Virtualization (užtikrina kompetentingus projektavimo, tiekimo ir virtualizacijos sprendimus).

2013 metais kompanija „Penki kontinentai" taip pat tapo „Microsoft SPLA" (angl. Service Provider Licence Agreement) partnere. SPLA programa sukurta specialiai „debesų" technologijų produktams licencijuoti, o įmonei tai suteikia prieigą prie didžiulio skaičiaus licencijuotų „Microsoft" produktų, tarp kurių „Microsoft Dynamics", „Microsoft Project", „Microsoft SQL", „Microsoft Exchange Server", „Microsoft SharePoint Server", „Windows Server" ir kt. bei leidžia pasiūlyti savo klientams išbandyti sprendimus neinvestuojant į brangiai kainuojančią programinę įrangą.

„Penki kontinentai" taip pat bendradarbiauja ir yra tokių pasaulinių IT rinkos lyderių kaip „Unisys", „Cisco", ARRIS, „Paessler", „Hewlett-Packard" (HP) partnerė.

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS