TELEFONAS PASITEIRAUTI

Draudimo bendrovėje „Compensa“ – modernus „ASHBURN International“ įmokų surinkimo sprendimas

2014 / 04 / 07

Įmonė „ASHBURN International" (ASHBURN) pradėjo bendradarbiauti su draudimo bendrove „Compensa TU S.A. Vienna_Insurance_Group Lietuvos filialas" ir bendrovės klientų aptarnavimo padaliniuose įdiegė elektroninius kortelių skaitytuvus bei specialų technologiškai pažangų sprendimą, skirtą automatizuotai iš klientų surenkamų įmokų, atliekamų mokėjimo kortelėmis, apskaitai.

Draudimo bendrovės vadovo Igno Pankos teigimu, šis sprendimas pagerino klientų aptarnavimą ir palengvino įmokų surinkimą. „Įdiegti mokėjimo terminalai suteikė galimybę užtikrinti operatyvesnį ir sklandesnį klientų aptarnavimą. Be to, tai žymiai palengvino draudimo įmokų administravimo ir atsiskaitymo procesus", - sako I. Panka.

Kaip sako ASHBURN Verslo vystymo departamento direktorius Dominykas Mertinas, įdiegti mokėjimo terminalai leidžia automatizuotai susieti įmokas ir mokėjimus, atliekamus banko kortele. „Šis sprendimas naudingas tiek paslaugos teikėjui, tiek jo klientams. Vienu mokėjimu galima sumokėti vieną arba kelias įmokas. Tai pagreitina klientų aptarnavimo procesą. Ataskaita apie surinktas įmokas kasdien perduodama užsakovui jam tinkamu formatu ir yra importuojama į užsakovo apskaitos sistemą", - aiškina D. Mertinas.

Šis universalus sprendimas, sujungiantis elektroninius kortelių skaitytuvus ir įmokų surinkimą, gali būti diegiamas bet kurioje įmonėje, kuri surenka įmokas iš klientų suteikdama jiems galimybę susimokėti kortele. Be to, toks techninis sprendimas aktualus kompanijoms, turinčioms po visą šalį išsibarsčiusius klientų aptarnavimo centrus.

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS