TELEFONAS PASITEIRAUTI

Mokėjimo ir identifikacijos kortelių paroda CARTES keičia pavadinimą į TRUSTECH

2015 / 11 / 13

Kasmet Paryžiuje organizuojama tarptautinė mokėjimo kortelių ir identifikacijos sistemų paroda „Cartes Secure Connexions" šiemet pakeitė pavadinimą į TRUSTECH. Manoma, kad šis pavadinimas tiksliau atspindės parodos pobūdį ir joje pristatomų technologijų svarbą, jų saugumą.

Lapkričio 17-19 dienomis į parodą jau 30 kartą rinksis kortelių technologijų kūrėjai ir tiekėjai iš viso pasaulio.

Parodoje pristatomos įvairių rūšių kortelių (magnetinių, asmens tapatybės, atminties ir kt.) gamybos įranga, kortelių kodavimo, personalizavimo technologijos, el. parašo technologijos, mechaninės ir skaitmeninės informacijos apsaugos sistemos, tinklo kortelės ir ryšio įranga ir kt. Renginyje įvairių pasaulio šalių specialistai gali pasidalinti savo patirtimi ir susipažinti su pasaulinėmis plastikinių kortelių ir elektroninių atsiskaitymo sistemų naujovėmis.

Parodos metu vyksta ir konferencija, taip pat įteikiami apdovanojimai už geriausius kortelių technologijų srities sprendimus.

Šių metų parodoje didžiausias dėmesys bus skirtas mokėjimo ir telekomunikacijų sričių tendencijoms bei iššūkiams. Parodos pranešime spaudai skelbiama, kad ateityje didžiausi technologiniai pokyčiai laukia mokėjimo, telekomunikacijos ir mažmeninės prekybos sričių. Visos šios sritys turės pereiti prie skaitmenizacijos, prisitaikyti prie mobiliųjų mokėjimų sistemų. Tarp šiemetinių parodos apdovanojimų nominantų - šiuolaikiška „Giesecke & Devrient" technologija „Convego CloudPay", leidžianti pritaikyti mobiliuosius atsiskaitymus prie visų pagrindinių („MasterCard", „Visa", AMEX) ir regioninių bei vietinių mokėjimo sistemų.

Numatoma, kad šiemet parodoje dalyvaus 460 dalyvių iš 46 šalių, konferencijoje pranešimus skaitys 160 pranešėjų, o renginį aplankys per 20 tūkstančių lankytojų.

Apie pernai metų parodą

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS