TELEFONAS PASITEIRAUTI

LP EXPRESS su klientais atsiskaito „ASHBURN International“ nešiojamais mokėjimo kortelių skaitytuvais

2017 / 10 / 19 Gyventojams jau tapo įprasta užsisakyti prekes internetu ir gauti jas į namus per kurjerius.

Dažniausiai už internete įsigyjamas prekes siūloma susimokėti per interneto banką arba atsiskaitant grynaisiais kurjeriui pristačius siuntinį.

LP EXPRESS kurjeriai savo klientams pasiūlė naujovę - galimybę už internetu įsigytus pirkinius ir pristatytas siuntas atsiskaityti mokėjimo kortelėmis.

„Savo klientams stengiamės suteikti aukščiausios kokybės paslaugas, kuriomis naudotis būtų patogu.

Galimybė vietoje kurjeriui atsiskaityti už pristatytą išperkamąją siuntą mokėjimo kortelėmis yra ženklus palengvinimas, nes klientams nereikia turėti tikslios sumos grynaisiais, ieškoti artimiausio bankomato, kad galėtų išsigryninti reikiamą pinigų sumą, nėra būtinybės sėsti prie kompiuterio ir atlikti ilgą bankinio prisijungimo procedūrą", - teigia LP EXPRESS kurjerių veiklą vykdančios AB Lietuvos pašto patronuojamosios įmonės „Baltic Post" vadovas Juozas Buitkus.

AB Lietuvos pašto užsakymu atlikto gyventojų pirkimo įpročių tyrimo rezultatai rodo, kad lietuviai dažnai nepasitiki išankstiniu apmokėjimu, todėl kur kas mieliau už internetu užsisakytą prekę atsiskaito jos pristatymo metu.

LP EXPRESS kurjeriai yra aprūpinti nešiojamais kortelių skaitytuvais „Ingenico", skirtais priimti įvairias mokėjimo korteles - magnetines, lustines, taip pat ir bekontaktes. Projektas yra įgyvendintas bendradarbiaujant su mokėjimo kortelių autorizavimo sprendimus kuriančia ir diegiančia bei mokėjimo terminalus parduodančia įmone „ASHBURN International".

„Visi įrenginiai naudoja specializuotą „ASHBURN International" skaitytuvų tinklo valdymo įrangą „TransLink.iQ", leidžiančią realiu laiku stebėti visų įrenginių darbą, atnaujinti jų parametrus ir programinę įrangą. Šis specializuotas programinis sprendimas garantuoja patikimą, saugų ir operatyvų finansinių operacijų įgyvendinimą, kurio stebėseną ir priežiūrą visą parą vykdo mūsų įmonės specialistai", - sako Dominykas Mertinas, „ASHBURN International" Verslo vystymo departamento direktorius.

Tai ne pirmas bendras projektas, kurį su AB Lietuvos paštui priklausančiomis įmonėmis įgyvendina „ASHBURN International". Šių metų pavasarį didžiuosiuose Lietuvos miestų paštuose ir didžiuosiuose šalies rajonų paštuose buvo įdiegti integruoti mokėjimo kortelių skaitytuvai, leidžiantys atsiskaitinėti mokėjimo kortelėmis, suteikiant klientams patogesnį ir greitesnį atsiskaitymą už paslaugas ir prekes.

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS