TELEFONAS PASITEIRAUTI

„ASHBURN International“ pirmoji Baltijos šalių rinkai pasiūlė „Ingenico“ naujovę

„ASHBURN International“ , 2018 m. mininti savo veiklos 20-metį, pirmoji Baltijos šalyse sertifikavo naujausios kartos „Ingenico“  elektroninių kortelių skaitytuvus (EKS), veikiančius „TELIUM TETRA"  platformos pagrindu. Šie skaitytuvai artimiausiu metu pasieks prekybininkus, bendradarbiaujančius su vienu stambiausių Skandinavijos kapitalo bankų, veikiančių Baltijos šalyse.

„ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius teigia, kad užbaigtas sertifikacijos procesas rodo, jog bendrovės teikiamos paslaugos atitinka pačius aukščiausius saugumo reikalavimus bei patvirtina, kad bendrovės pasirinkta verslo strategija yra teisinga.
 
„Mūsų siūlomas sprendimas ne tik suteiks papildomo patogumo ir patrauklumo klientams. Tai, ką mes siūlome, yra „Telium TETRA“ sprendimo pritaikymas Baltijos šalių rinkai. Bendrovė sukūrė taikomąsias programas, pritaikytas naujiesiems EKS, todėl prekybininkams ir klientams nereikės pratintis prie naujos „Telium TETRA“ vartotojo sąsajos ar funkcionalumo“, - naujo sprendimo privalumus vardijo „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius.

Be to, visi skaitytuvai bus integruoti su „ASHBURN International“ plėtojamu programiniu sprendimu „TransLink.iQ“, leidžiančiu realiuoju metu stebėti atliekamus mokėjimus bei atnaujinti EKS nustatymus ir programinę įrangą. „TransLink.iQ“  pranašus tuo, kad yra suderinamas su įvairių tiekėjų EKS, padeda mažinti išlaidas, valdyti platų EKS tinklą bei priimti atsiskaitymus visomis šiuo metu veikiančiomis mokėjimo ar lojalumo kortelėmis.

Naujiesiems „TETRA“ EKS suteiktas aukščiausio lygio saugumo sertifikatas „PCI v4.0“, užtikrinantis saugius mokėjimus ir patikimą piniginių operacijų kelią. Verta paminėti ir naujųjų EKS dizainą - jis patrauklesnis vartotojui, ergonomiškesnis, skaitytuvai atsparesni gedimams, ne taip greit susidėvi.
Vardydamas bendrovės laimėjimus, Ž. Šarafanovičius paminėjo ir 2017 metų pabaigoje užbaigto viso įmonės valdomo EKS tinklo atnaujinimą, kurio investicijos siekė 1 mln. eurų. Na, o naujausias pasiekimas - „Ingenico TETRA“ sertifikacija.

„ASHBURN International“, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, siūlo EKS tinklų stebėjimo ir valdymo, kortelių operacijų duomenų perdavimo ir lojalumo sistemų valdymo sprendimus bei teikia EKS nuomos, diegimo ir priežiūros paslaugas. Bendrovė nuo 2013 m. yra oficiali „Ingenico“ partnerė Baltijos šalyse.

Kiti projektai

„ASHBURN International“ gavo VISA PIN sertifikatą

ASHBURN International“, besispecializuojanti elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklų stebėjimo ir kortelių operacijų valdymo bei perdavimo sistemų sprendimų kūrimo srityje, baigė VISA PIN atestacijos..

VISI