TELEFONAS PASITEIRAUTI

„ASHBURN International“ plėtojamas sprendimas „Translink.iQ“ įdiegtas į daugiau nei 10 tūkstančių EKS Sakartvele

Lietuvių bendrovės „ASHBURN International" sukurtas ir plėtojamas sprendimas „TransLink.iQ" sėkmingai įsitvirtino Sakartvelo rinkoje. Šiuo metu skaičiuojama, kad programinė įranga įdiegta į beveik 13 tūkstančių elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS).

„TransLink.iQ" stebi ir fiksuoja visas pinigines operacijas, visą jų kelią, tai yra, nuo atsiskaitymo kortele iki pinigų nukeliavimo iki banko, surenkančio prekybininko pajamas. Ši programinė įranga atsakinga už pinigų srautų surinkimą ir jų paskirstymą pagal poreikius, pvz., į kokį banką turi nukeliauti pinigai. Toks funkcionalumas prekybininkams leidžia vienu EKS priimti visų kortelių sistemų mokėjimus.

„Pagrindinis mūsų sprendimo privalumas yra didelis jo funkcionalumas. „TransLink.iQ" padeda nuotoliniu būdu stebėti EKS darbą, atnaujinti jų parametrus ir programinę įrangą, perduoti mokėjimo operacijų duomenis į duomenų apdorojimo centrus. Pritaikant „TransLink.iQ" programą Sakartvelo rinkai buvo įgyvendinta integracija su daugumos populiariausių gamintojų kasų sistemomis ir įdiegtos naujos EKS funkcijos, kurios dar nėra naudojamos Baltijos šalių rinkose", - teigia „ASHBURN International" vykdomasis direktorius Žoržas Šafranovičius.

Mokėjimo kortelės Sakartvele yra ypač populiari atsiskaitymo priemonė. Šioje 3,7 mln. gyventojų turinčioje šalyje naudojama per 9 mln. aktyvių mokėjimo kortelių, o tai 11 proc. daugiau nei 2016 metais. 2017-aisiais buvo atlikta apie 40 mln. finansinių operacijų, kurių suma viršijo 4 mlrd. larių.
Sakartvele veikiančius EKS, į kuriuos įdiegtas „TransLink.iQ", prižiūri kita įmonių grupės „Penki kontinentai" grupės narė, bankinių technologijų bendrovės BS/2 antrinė įmonė - „BS/2 Georgia".

 

Kiti projektai

„ASHBURN International“ gavo VISA PIN sertifikatą

ASHBURN International“, besispecializuojanti elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklų stebėjimo ir kortelių operacijų valdymo bei perdavimo sistemų sprendimų kūrimo srityje, baigė VISA PIN atestacijos..

VISI