TELEFONAS PASITEIRAUTI

Lietuvoje pripažinta atsiskaitymų kortelėmis sistema įvertinta ir užsienyje

2018 / 10 / 09

20-metį švenčianti UAB „ASHBURN International" šiandien žinoma kaip įmonė, viena pirmųjų pristačiusi unikalių naujovių Lietuvoje. Sukūrusi ir daugiau kaip prieš 15 m. šalyje įdiegusi GSM išankstinio sąskaitų papildymo kodų platinimo sistemą mobiliojo ryšio teikėjams, lojalumo programas prekybininkams, savo plėtojamą programinę įrangą įdiegusi į tūkstančius elektroninių kortelių skaitytuvų, bendrovė pastaraisiais metais aktyviai plėtė veiklą į kitus pasaulio regionus. 

Baltijos šalys, Sakartvelas (Gruzija), Azerbaidžanas, Kazachstanas, Turkmėnistanas - tai tik kelios šalys, kuriose „Penkių kontinentų" grupei priklausanti bendrovė vykdo savo projektus. Artimiausiuose 3-5 m. planuose yra ir Moldova, kelios didžiosios Azijos šalys, Vokietija bei Didžioji Britanija, žengiama ir į JAV bei Afrikos šalių rinkas. Pagrindinė bendrovės kryptis užsienyje - elektroninių kortelių skaitytuvų valdymo programinės įrangos pardavimas, nuoma ir priežiūra. 

„Šiandien pagrindinės mūsų elektroninių kortelių skaitytuvų tiekėjos - Vakarų šalys, o klientai - Rytų. Į Rytus programinę įrangą ir paslaugas eksportuojame todėl, kad ten yra didelis jų poreikis, dideli mastai, kuriuos mes galime patenkinti", - aiškina Žoržas Šarafanovičius, bendrovės vykdomasis direktorius.

Daugiau skaitykite „Verslo žiniose 

KITOS NAUJIENOS

VISOS NAUJIENOS